AFIS

Participă la Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova!

Joacă Tenis de Masă alături de colegii și prietenii tăi, susținându-i pe cei care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață din regiunile Republicii Moldova.

Hospices of Hope Moldova dă startul evenimentelor sportive în 2018 prin organizarea unei Cupe la Tenis de Masă pentru caritate. Evenimentul va avea loc pe 31 martie 2018, începând cu ora 9.00 dimineața, la STIGA Club (blvd. Dacia 31).

Cupa este dedicată echipelor (fiecare formată din 2 persoane) reprezentante a companiilor, instituțiilor și organizațiilor naționale și internaționale din Republica Moldova. Pentru participarea la Cupă, fiecare echipă va fi rugată să facă o donație de 2000 MDL către cauza Hospices of Hope Moldova.

Doritorii să participe la eveniment pot înregistra una sau mai multe echipe, sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile. Pentru înregistrarea echipelor și detaliile despre sponsorizări, puteți contacta organizatorii la cristina@hospicesofhope.md / 022 022 118 / 060 744 068.

Puteți fi la curent cu toate detaliile despre eveniment pe pagina de Facebook al acestuia:

https://www.facebook.com/events/219238471973972/

Cupa la Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova, și anume dezvoltarea unei rețele naționale mobile de servicii de îngrijire paliativa. La moment organizația își îndeplinește misiunea prin susținerea organizațiilor care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile de Centru-Nord a Moldovei.

Hospices of Hope este o organizație internațională ce activează din 1992 pentru dezvoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă în regiunea de sud-est a Europei. Organizația este prezentă în Moldova, România și Serbia, iar de la începutul activității sale, a reușit să ajute peste 40.000 de persoane care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață în aceste țări.

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu